![]() |
|
|
#1 |
|
Cancağızım Aglama Birgun Daha Kal Yanimda Gurbet Turkusu Mircan Nazli Nazli Nerdesin Gizli Yaram Cancagzim Oyle Bir Sevda Pasa Pasa Paylasamam Rojan Sen Uykudayken Yuregimde Firtina Zaza Gelin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gizli Yara Ah Bu Gurbet Fettan Kiz Gizli Yara Goz Bebegim Haydi Cumbuse Hele Deki Iki Cozum Izmir'e Gel Selami Var Seni Seviyorum Son Gece [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yalnız Beni Sev Ac Gozunu Arkadas Aglamadan Git Baldiz Bilmemki O Yari Unuturmuyum Bosuna Aglarmi Insan Elveda Gulum Erzurum Cag Kebap Esmer Esmer Halayin Krali Kirkindan Sonra Asik Olmak Nerde O Eski Sevdalar Saat Besi On Gecince (Gulom) Senin Adin Vefasiz Yalniz Beni Sev [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir Daha Almanya Geceleri Bir Daha Bugun Benim Dogum Gunum Hani Sen Bana Gelecektin Kucuk Hanim O Kizin Adi Gulizar Sen Belalim Su Erzurum Hos Diyar Yavrumun Anasi Zelis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevmek Yürek İster Bebek Kokulu Cemo Donecegim Gulum Hosgeldin Karcicegim Misket Bakislim Perisanim Sert Adam Sevdim Sevmek Yurek Ister Son Gece [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#2 |
|
Sevme yanarsın
|
|
|
|
|
#3 |
|
???
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ██ 50 Post √ ███ 100 Post √ █████ 200 Post √ ███████ 300 Post √ ██████████ 400 Post√ █████████████ 500 Post√ ████████████████ 1000√ ███████████████████ 3000 Post Yolda! █████████████████████ Sınırsız Paylaşım(Daima) Bunlara ek olarak +400 Topic |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alümrapidshare, erdem, full, zeki |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|
|||
| loss söz ver indir | yavuz bingöl kül full album indir | dizi film izle | 2010 yeni albümler |
| kavak yerleri | farmville tarla üst üste koyma | 2010 Yerli Filmler | idil fırat |
|
|
||||
|
|
||||
|